The home of Sailing In Croatia: Croatia-International Yacht Club

ciyc
Rating:
4
Your rating: None Average: 4 (3 votes)

Croatia-International Yacht Club is the home of Sailing in Croatia. Our club is a virtual one, our website is our club house and from it we aim to provide the best information for sailing in Croatia, with reviews of destinations, restaurants and cafes, marinas, anchorages and harbours. We also aim to provide advice to anyone who wants it who is considering sailing in Croatia either for the first time, or having fallen in love with the Adriatic coast and is making a return visit.

We hope you find enough here to capture your imagination and to plan your sailing visit to Croatia, with over 1000 islands and hundreds of miles of coast line there are still great places to discover and you can start your Croatian sailing adventure right here where we hope we can help you to find out what is good and what is not from the comfort of your own computer and before you need to make the tough decisions on the water: this anchorage or that harbour, this restaurant or that cafe.

Visit Croatia-International Yacht Club to find places to moor and anchor, recommendations for cafes and restaurants to eat and drink in and for places to visit, things to see and do.

Come and explore our website - enjoy your sailing adventures in Croatia

Once you have tried our listed services return to the site and leave us a review, let us know how you got on during your sailing trip, post us information on what you did and did not like.

www.c-iyc.com :The Home of Sailing in Croatia

___________________________

Croatia-International Yacht Club je dom Jedrenje u Hrvatskoj. Naš klub je virtualni jednom, naša web stranica je naš klub kuća i iz njega mi je cilj pružiti najbolje informacije za jedrenje u Hrvatskoj, s recenzijama destinacija, restorana i kafića, marina, sidrišta i luke. Također nastojimo pružiti savjet svakome tko ga želi, koji je s obzirom na plovidbu u Hrvatskoj bilo prvi put, ili nakon što je pao u ljubavi s jadranske obale, a što u uzvratni posjet.

Nadamo se da ćete pronaći dovoljno ovdje uhvatiti svoju maštu i planirati svoje jedrenja posjet Hrvatskoj, s više od 1000 otoka i stotine km od obalne crte još uvijek postoje velike mjesta za otkriti i možete pokrenuti hrvatsko jedrenje avanturu ovdje gdje se nadamo možemo vam pomoći da saznate što je dobro, a što nije iz udobnosti svoje računalo i prije nego što je potrebno kako bi se teške odluke na vodi: ovo sidrište ili da luku, ovaj restoran ili kafić tu.

Posjetite Hrvatska-Međunarodni Yacht Club pronaći mjesta za privezište i voditelj, preporuka za kafićima i restoranima za jesti i piti i za mjesta za posjetiti, stvari za vidjeti i raditi.

Dođite i istražite našu web stranicu - uživati ​​u jedrenju avanture u Hrvatskoj

Nakon što su pokušali naši Navedene usluge se vratiti na mjesto i ostaviti nam pregled, javite nam kako ste dobili na vrijeme plovidbe, postavljati nam informacije o tome što ste radili i nisu željeli.

www.c-iyc.com :The Home of Sailing in Croatia

The home of Sailing In Croatia: Croatia-International Yacht Club

Comments

Sailing in Croatia

4

This guys are great!